Chambres d'hôtes
Chambres d'hôtes
 

Reserveren chambres d'hôtes of gîte
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op ons prachtige domein. Reserveer uw chambres d'hôtes, suite of de gite Savigny direct online, via onderstaande knop.

Het is ook mogelijk om het hele manoir te huren als vakantiehuis voor 15 personen. Het prachtige huis met de heerlijke, omheinde parktuin volledig voor u zelf! Mail ons om te vragen naar de mogelijkheden.

Domaine de Savigny is geopend van begin april tot eind oktober.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op:
Telefoonnummer (vanuit het buitenland): 0033.6 27.45.17.48
E-mail: info@domainedesavigny.com (10-3-2021: problemen met de mail door brand bij het bedrijf dat de hosting doet. Tijdelijk bereikbaar op gretha_wijbenga@hotmail.com)

Adres
Domaine de Savigny
58330 St. Saulge
Frankrijk


Aankomst en vertrek
Aankomst is vanaf 16.00 uur tot maximaal 21.00 uur. Mocht u later aankomen, dan graag even bellen. Indien u table d'hôtes heeft gereserveerd, houd er dan rekening mee dat dit om 19.30 uur start.

Vertrek uit de gîte is 10.00 uur. Vertrek uit de chambres d'hôtes is uiterlijk 11.00 uur.

Wij hebben geen credit card systeem of pinautomaat. Op ons domein kunt u alleen contant betalen. Er is een pinautomaat in het dorp St. Saulge.

Navigatiesysteem
Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny bevindt zich in de Nièvre, Bourgogne, in Midden-Frankrijk. U vindt ons net buiten St. Saulge, aan de D38 richting Chatillon en Bazois. Reist u met behulp van een navigatiesysteem, voer dan 'Savigny' als straatnaam in en 'St. Saulge' als plaatsnaam.
Coördinaten 47.098229° 3.531507° of 47° 5'53.62”N 3°31’53.43"E

Route vanuit het zuiden en westen
Op de A77 neemt u ter hoogte van Nevers afslag 36. U volgt de D978 richting Chatillon en Bazois. Voorbij Forges gaat u linksaf de D958 op richting St. Saulge. In St. Saulge gaat u rechtsaf en u volgt de borden richting Chatillon en Bazois. Buiten het dorp komt u op een T-splitsing waar u linksaf naar Corbigny kunt en rechtsaf naar Chatillon en Bazois (D38). U blijft de richting Chatillon en Bazois volgen. Domaine de Savigny is het allereerste landgoed aan uw linkerhand.

Route vanuit het noorden
Vanuit Parijs neemt u de A6 en vervolgens de A77 richting Nevers. Op de A77 verlaat u bij La Charité sur Loire de snelweg en neemt u de N151 richting Varzy. Vervolgens neemt u rechtsaf de D38 richting Prémery en St. Saulge. Bij St. Saulge aangekomen rijdt u het dorp helemaal door waarbij u steeds de borden richting Chatillon en Bazois volgt. Buiten het dorp komt u op een T-splitsing waar u linksaf naar Corbigny kunt en rechtsaf naar Chatillon en Bazois (D38). U blijft de richting Chatillon en Bazois volgen. Domaine de Savigny is het allereerste landgoed aan uw linkerhand.

Route vanuit het oosten
Vanuit Autun volgt u de D978 richting Nevers. Na Chatillon en Bazois gaat u rechtsaf de D38 op. Domaine de Savigny is het laatste landgoed aan uw rechterhand, ongeveer 1 kilometer voor St. Saulge.Algemene voorwaarden

Download de routebeschrijving

Mention légales

 

Links
www.charmelogies.com
www.bedandbreakfast.be
tourisme.jaimelabourgogne.com

www.vakantieboekenbijnederlanders.nl

 
Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny
Nièvre, Bourgogne, Midden-Frankrijk

sitemap Home Domaine de Savigny

Chambres d'hôtes Table d'hôtes Gîte Omgeving Foto's Reserveren en Contact