Table d'hôtes Bourgogne
Table d'hôtes Bourgogne
 

Vanaf 2021 serveren we op dinsdagavond een dagschotel en op woensdagavond een driegangen diner. Hiervoor kunt u reserveren.
Voor de overige avonden hebben we een lijst met leuke restaurantjes in de omgeving klaarliggen, onder andere is er een pizzaria in Saint Saulge (2 km). Reserveren is aan te raden.

 

Specifiek voor de zondag- en maandagavond is het gezellige table d'hôtes restaurant Le Cochon Glouton hét adres voor een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. (reserveren verplicht de dag vooraf, en dit regelen we graag voor u).

Buiten het hoogseizoen (1 juni - 15 september) kan er op verzoek worden afgeweken van bovenstaande planning, neem gerust even contact op.
Reist u per fiets of lopend, neem dan vooraf even contact met ons op om te kijken wat we ter plaatse voor u kunnen betekenen.

Heeft u speciale wensen voor de table d'hôtes (dieet, allergie o.i.d.), ook dat is geen enkel probleem, maar laat het ons vooraf even weten. Wij serveren het diner aan aparte tafels.

Borrelplank
Zin in uitgebreid borrelen op de namiddag? Neem de uitgebreide borrelplank voor twee personen. Met onder andere heerlijke droge franse worst, kaasjes, dip, olijven en brood. Bestel de plank voor 10 uur 's morgens en wij zorgen dat deze tussen 16.30 en 18.30 uur klaarstaat.

 

Lunchpakket
Overdag op pad en een lunchpakketje mee? Bestel dan de avond vooraf.

Ontbijt voor de gîte
Verblijft u in onze gîte, dan kunt u natuurlijk ook komen ontbijten in de chambres d'hôtes van Domaine de Savigny. Indien u komt ontbijten, horen we dat graag de dag ervoor.

 

Tarieven
De dagschotel op dinsdag kost € 15,00 per persoon. Exclusief drankjes.
Het driegangen diner op woensdag kost € 25,00 per persoon.
Exclusief drankjes.
Een lunchpakket kost
€ 10,00 per persoon.
De borrelplank kost € 22,00 op basis van 2 personen, exclusief drankjes.
Verblijft u in de gite en wilt u gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in de chambres d'hôtes, dan kost
dat € 10,- per persoon.

 

 
Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny
Nièvre, Bourgogne, Midden-Frankrijk

sitemap

Home Domaine de Savigny Chambres d'hôtes Table d'hôtes Omgeving Foto's Reserveren en Contact