Authentieke vakantiewoning in de Nievre (Bourgogne), Midden-Frankrijk
U bent op zoek naar een vakantiewoning in de Nievre (Bourgogne) in Midden-Frankrijk. Op landgoed Domaine de Savigny vindt u een gerenoveerde, authentiek vakantiewoning die voorzien is van alle gemakken.
 

De vakantiewoning van Domaine de Savigny in de Nievre (Bourgogne) in Midden-Frankrijk ligt in een parktuin van 20.000m². De vakantiewoning zelf is ruim 80m² en biedt alles voor een aangename vakantie! De vakantiewoning heeft een ruime woonkeuken, een woonkamer, een hal, een badkamer en een slaapkamer. In de woonkamer en de keuken zijn de oorspronkelijke schouwen nog aanwezig. De vakantiewoning is ook zeer geschikt voor minder valide en lange mensen.

De vakantiewoning is geheel gelijkvloers en in de vakantiewoning ziijn het aanrechtblad in de keuken en de wastafel in de badkamer op een prettige werkhoogte geïnstalleerd. In deze Bourgondische vakantiewoning is alles aanwezig. Zelfs een wasmachine, droger en magnetron staan tot de beschikking van de gasten. Handdoeken en beddengoed zijn als vanzelfsprekend aanwezig. De vakantiewoning heeft in de slaapkamer 2 bedden en een bedbank. Voor de allerkleinsten kan er een, tegen een kleine vergoeding, een kinderbedje worden bijgeplaatst. Vanuit de vakantiewoning is er via de dubbele openslaande deuren vanuit de keuken, de hal en de slaapkamer toegang tot het zonnige terras.

U auto kunt u naast de vakantiewoning parkeren. Voor uw motor of fiets is er voldoende ruimte in het oude koetshuis dat naast de vakantiewoning staat.

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in de Bourgogne of Midden Frankrijk, kom genieten van deze prettige vakantiewoning in het hart van de Nievre.


Klik op de foto's voor meer impressies.

 

 

 

 

 
 

Chambres d'hôtes en gîte landgoed Domaine de Savigny
Nièvre, Bourgogne, Midden-Frankrijk

sitemap Chambres d'hôtes Gîte Omgeving Foto's Reserveren en Contact

 

Home